Hemester på heta Österlen

Upptäck sommaren på hemmaplan

Passa på att boka in dig på vår cykeltur Livsnjutaren som tar dig från Österlens böljande jordbruk, ner till stranden i Haväng och avslutas med en vinprovning på en av Österlens alla vingårdar. En smak av livets goda!

Läs mer om Livsnjutaren här >>>.

Kan alla boka? Jajamen!

Kanske är ni en grupp vänner som vill umgås aktivt utomhus under sommarens vackraste dagar? Kanske är det dags för möhippa eller femtioårsfest? Hör av er så snickrar vi ihop en minnesvärd tur bara för er.

Tillhör du inte en grupp men vill ändå uppleva Österlen? Inga problem! Vi ser till att du hamnar i trevligt sällskap. Boka något av våra datum nedan för en garanterat unik upplevelse.

Välj ett eller flera datum som passar dig:
Onsdagen den 8 juli – Endast fåtal platser kvar.
7 vxl citycykel är det som gäller för denna tur.
Lördagen den 11 juli
Onsdagen den 15 juli
Onsdagen den 29 juli
Lördagen den 1 augusti
Onsdagen den 5 augusti
Lördagen den 8 augusti

Pris per person:
Citycykel: 1 200:- inkl moms
Elcykel: 1 500:- inkl moms

Kontakta oss och berätta hur många ni är, vilka datum som passar (gärna flera, om ni kan, så pusslar vi ihop till lagom stora grupper) och om ni önskar city- eller elcykel. Din intresseanmälan är inte bindande, vi återkopplar med mer information om turen och du har därefter möjlighet att boka in dig.

Obs! Om det är färre än 8 deltagare anmälda till en tur blir den tyvärr inte av. Vi meddelar minst 5 dagar innan avfärd och bokar om till annat datum om möjlighet finns.