Hjärtligt välkomna foodies, hurtbullar och kulturtanter

Våra cykelturer erbjuder något för alla – oavsett vem du är. Matupplevelser, vinprovning, shopping, natur, föreläsningar och historia. Vi lyssnar in gruppen och sätter ihop den perfekta rundan. Elcyklarna gör det nimmt även i uppförsbackarna – så alla kan hänga med!

Stopp, ramslök!

Vi tar spontana njutstopp på vägen, Österlen är ett paradis för nyfikna. Kanske hittar vi ramslök i diket. Njuter av medhavd fröknäcke eller äppelmustprovning på en filt med utsikt. Eller unnar oss en instagramvänlig lavendelfrukost innan humlorna vaknar.

Inspireras av eldsjälarna

Få nya perspektiv från ljuset och färgerna. Öppna dina sinnen för allt Österlen har att erbjuda. Från de historiska böljande fälten, till det analoga tankesätt som präglar bygden och formulerar svar på många av framtidens utmaningar.

”Det finns människor som vågar tänka större. Förvånansvärt många bor på Österlen.”

På våra rundturer besöker vi lokala producenter som bjuder på föreläsningar och berättar sin historia. Lyssnar på visionärer, innovatörer och normbrytare som vågat utmana gränserna för vad som är möjligt.

Inspireras av kemisten som startade algodling i jakten på hållbart Omega-3. Tänk i nya banor, som familjen vars nerbrunna gård byggdes upp till ett självförsörjande hushåll med fäbless för raps. Ifrågasätt dina egna gränser i mötet med storstadsbon som flyttade ut på landet och började odla senap.

Låter det inspirerande? Här är förslag på turer.